Over ons

Thee fascineert ons en dat willen wij graag met u delen. Geen drank ter wereld is zo puur, verfijnd en veelzijdig als thee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat thee al eeuwenlang wereldwijd gedronken wordt. In vele soorten en maten. Het is toch bijzonder dat een ogenschijnlijk eenvoudige plant zoveel variatie in zich heeft?

Onze losse thee is zorgvuldig voor u geselecteerd en van hoge kwaliteit. Wij vertrouwen op de verfijnde smaak van onze losse thee en daarom gebruiken wij geen kunstmatige aroma’s. Puur genieten dus. Daarnaast streven wij naar een duurzame teelt en zien erop toe dat er geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt worden bij de teelt. Zo wordt de natuur niet aangetast en er blijven geen chemische resten achter in de thee. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit en dat proeft u terug!

De naam Klooster Thee is een verwijzing naar de belangrijke rol die kloosters hebben gespeeld in de geschiedenis van thee. Dankzij de goede smaak van de monniken is thee in de 7e eeuw uitgegroeid tot een volksdrank in Azië en later, in de 17e eeuw, ook in de rest van de wereld. Net als de monniken gaan wij alleen voor de beste kwaliteit en waarderen wij in de pure kracht van thee. Thee zoals thee bedoeld is. Daar staan wij voor.

Klooster Thee staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 56579071 en ons btw-nummer is NL192946055B02.